Kad „ulovimo“ moderno, udobno, kvalitetno…i na sniženju!

Imam tu neku čudnu naviku da svaki drugi vikend radim veliko pospremanje ormara. Kako svog tako i Eninog. Volim da je sve lijepo složeno, pregledno, da se riješim stvari koje ne nosi određeno vrijeme jer, generalno volim kada sam „posložena“…u glavi.

Koliko god to izluđivalo moje ukućane ne odustajem od tog svog „rituala“ i barem sat vremena izdvajam za inventuru i update novim stvarima.

Biću iskrena pa priznati kako često kupujem i kako bih se voljela riješiti te navike nagomilavanja odjeće jer vam ne mogu opisati tu tugu kada vidim da je Ena prerasla neke stvari a da ih nije obukla niti jednom. S druge strane tu je i sreća jer te stvari darujem prijateljicama pa budem zadovoljna što nisam uzalud bacala novac.

Kupujem svugdje i obično se najviše zadržavam u SCC-u ali mi je najposebniji i najveći užitak kupovina u Benettonu. Vezana za sam za taj brend jer svaki komad koji sam do sada tamo kupila, bilo sebi ili Eni, se višestruko isplatilo. Dječija kolekcija mi se posebno dopada zato što je sve u jarkim bojama, usklađeno, moderno i što je najvažnije nadprosječno kvalitetno.

Pričala sam nedavno s ljubaznim tetama iz prodaje koje su mi objasnile kako u proizvodnji dječije odjeće koriste isključivo organski pamuk i prirodne boje za bojenje tkanine jer imaju na umu da mala djeca, naročito bebe, odjeću stavljaju u usta pa su vodili računa o svakom bitnom detalju pa i o tome.

Posljednju kupovinu obavili smo pred odlazak na more i iskoristili smo popuste te smo, u mnoštvu prekrasnih modela, izabrali ove dvije odjevne kombinacije.

 

Eni bijelo nekako najljepše stoji pa je polo majica sa prepoznatljivim Benetton logotipom bila logičan izbor. Šorc je idealan za nesputanu igru i privukao nas je na prvu jer kao komplet uz njega dođe i ovaj preslatki šeširić.

Druga kombinacija je u havajskom stilu i sjajna je jer je sve preudobno a suknja nam je u ovom periodu, kada smo skinuli pelenu, najpraktičniji komad.

Još jedna stvar koja me oduševljava kod Benetton dječijih modela jeste što nemaju nikakve nepotrebne dodatke poput rajsfešluza, dugmića ili bilo kakvih detalja koji mogu žuljati i generalno smetati pri igri i što su svi modeli napravljeni isključivo za djecu.

Ako ste i vi fan Benetton modela savjetujem da se zaputite u Ferhadiju 11 jer je u toku sniženje od 50%.

 

 

 

    1 COMMENT

  • Kija listopad 22, 2018 Reply

    Moji klinci odma zamažu ili poderu robicu ili ju prerastu. Trenutno ju najviše kupujemo u Lidlu je nam je tamo najpovoljnija. Trenutno imaju akciju na dječju odjeću, možeš pogledati https://ekatalog.hr/lidl-katalog/

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*