Jesen, škola i vrtić otvaraju nam svoja vrata

Radujemo se septembru. Iako je to prvi mjesec sa nagovještajima dolaska hladnijih dana i ranijeg zalaska sunca, jesen ima svoje čari. Sve te krasne boje koje gledamo u prirodi govore nam kako je vrijeme da se počnemo prilagođavati novoj sezoni.

Prva stavka na mom popisu „to do“ liste jeste raspremanje ormara i update novim stvarima. Pomalo sjetno u kutije stavljam sve haljinice, šorceve, majice bez rukava i sandalice, svjesna da te komade odjeće više nikada neće nositi pa pojedine, kao krtica, stavljam sa strane za uspomenu. Na jednoj polici mi stoje one stvari etiketirane kao „veliko“ te sam se ove godine baš iznenadila kako je ta polica spremna za novu jesen i kako je to, nekada veliko, postalo knap.
Ipak najveću radost predstavlja mi kupovina novih stvari. Vrijeme povratka u školske klupe i vesele vrtićke sale je stiglo, a s njim i vrijeme za shopping i nabavku onog udobnog, kvalitetnog i novog.


Kao i prethodne sezone, i ovu smo odlučno odšetali do jedne od omiljenih nam radnji, a to je Benetton. U mnoštvu stvari koje je donijela nova kolekcija, i u moru svih fenomenalnih modela, bilo je teško odabrati kombinaciju koja će priuštiti nesputanost ali u isto vrijeme i moderan look. Jer svi odjevni „komadi“ nude isto; kvalitet u vidu prirodnih materijala, trendy krojeve, nevjerovatnu mogućnost kombiniranja i beskrajno mnogo nijansi i boja.


Obzirom da planiramo obaviti još jednu kupovinu, ovog puta odlučili smo se za crno-sivu kombinaciju (mama najviše voli crno, a tata kaže da ima vremena kada će je nositi). 🙂 Udobne helanke sa sjajnim motivom najbolje se uklapaju sa majicom dužeg kroja i aplikacijom sa simboličnim natpisom. 🙂
Za izlazak u park ili u šetnju tu je moderna dukserica koja takođe ima upečatljiv dezen koji „podiže“ cijelu kombinaciju. I što je najvažnije ima rajfešluz koji je najpraktičnija opcija kada je riječ o duksevima.

Kod izbora nismo pogriješili jer su sve stvari nosive svakodnevno, pa će jesen definitivno biti u znaku ove neodoljive Benetton Kids kombinacije.

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*