AVONOV PRVI MIRISNI DUET ZA BEZBROJ MIRISNIH KOMBINACIJA

Hollywoodska glumica Eva Mendes je zaštitno lice nove mirisne kolekcije koja se sastoji od veselog cvjetno-voćnog mirisa i senzualnog, očaravajućeg drvenasto-cvjetnog mirisa za beskrajne intrigantne kombinacije.

 

U opuštenoj atmosferi luksuznog Malaka Regency hotela, kompanija Avon je predstavila najnoviju mirisnu uzdanicu koja će da se uskoro nađe u ponudi.

Radi se o novom mirisu pod nazivom Eve Duet koji je poseban na mnogo različitih načina, ali prije svega zbog toga što se sastoji od dva neodoljiva mirisa koja se kombinuju kako biste dobili bezbtoj različitih kombinacija.

O mirisu

Ako vaš izbor odjeće oslikava vaše višestruke promjene uloga i raspoloženja tokom jednog dana, zašto ne biste izrazili svoje misli i kroz miris? Sa toliko divnih, intrigantnih strana ženske ličnosti, jedan miris ne može biti dovoljan da iskaže sve ono što žena jeste. Avon slavi višeslojnost savremene žene uz Eve Duet: dvojni miris kao simbol različitosti. Oba mirisa su dizajnirana u savršenoj harmoniji, kako bi se mogli nositi individualno ili naneseni jedan na drugi kako bi kreirali beskonačne mogućnosti. Od svjetlucavih i veselih cvjetno-voćnih nota do očaravajućih senzualnih cvjetnih nota, Eve Duet vodi vas na predivno eksperimentalno putovanje, oslikavajući ženske kontraste i kontradiktornosti.

Kako bi utjelovio razne strane Eve Duet mirisa, Avon predstavlja Evu Mendes kao lice ovog mirisa. Eva je talentovana, prelijepa glumica koja je poznata po tome što se ostvaruje u mnogim različitim ulogama kao prava moderna žena. Od majke dvoje djece do uspješne dizajnerice i poslovne žene Eva oduševljava sve oko sebe svojom vrckavom, hrabrom i energičnom ličnosti.

“Stvarno je čast sarađivati s kompanijom koja već toliko godina razumije i poštuje žene. Volim biti kreativna i eksperimentisati s različitim lookovima osvisno od mog raspoložena, zato mogućnost da se slobodno izrazim i slavim svoju individualnost kroz miris je jako zabavna. Mirisi igraju veliku ulogu u mom životu, volim isprobavati različite kombinacije Sensual i Radiant komponenti kako bih uskladila miris sa svojim raspoloženjem.” Ističe Eva.

Nakon Digital divas konferencije upriličena je promocija parfema u hotelu Malak, a svojim glasom pjevačica Ina Hamzić učinila je ovu noć jedinstvenom. Prisutnima se na početku promocije obratila i Šejla Korjenić, PR specijalista kompanije Avon.

“Ponosni smo što je Eva Mendes ambasadorica Avonovog Eve Duet mirisa. Volimo činjenicu da se ne boji izraziti drugačije, ovisno o tome kako se trenutno osjeća. Želimo da sve ljubiteljice mirisa budu inspirisane ovom snažnom, nevjerojatnom ženom koja razumije šta znači biti žena, nositi toliko uloga u životu i otkrivati mnoštvo lica ovisno o trenutku i situaciji.“ – istakla je ona.

Viši parfemista IFF-a Jean-Marc Chaillon, ističe da Eve Duet dugotrajni mirisi imaju glavnu notu koja je u savršenom skladu u obje komponente – egzotični amazonski lopoč koji cvjeta samo 3 dana tokom godine. Lopoč mijenja boju i miris od zore do sumraka i savršeno utjelovljuje promjene kroz koje prolazi jedna žena tokom dana a to je i ideja vodilja mirisa Eve Duet. “Saradnjom s Avonom i vrhunskim poznavanjem i poštovanjem korisnika koje kompanija ima, uspjeli smo da kreiramo nešto jedinstveno lijepo. “ističe Jean-Marc Chaillon.

RADIANT

Svjetlucav. Cvjetan. Voćni.

Zabavna. Jednostavna. Bezbrižna.

 Top note: Iskričava i svjetlucava kombinacija sočne klementine i sjajnog cvijeta jabuke. Sa daškom mirisa nježnog cvijeta crne ribizle koji daje očaravajuću privlačnost.

Srednje note: U srcu mirisa je eterični rozi lopoč, koji daje dozu uzvišenosti i nježnosti. Pomiješan sa Absolute jasminom najbolje kvalitete i božurom koji odiše esencijom cvjetne ljepote.

Bazne note: Toplina zlatnog jantara daje dozu elegancije. Svjetlo drvo pokriveno velom mošusa odaje nevjerovatnu privlačnost.

 

SENSUAL

Očaravajuća. Zavodljiva. Neodoljiva.

Senzualan. Drvenast. Cvjetan.

 

Top note: Sočni bergamot i divlja ljubičasta šljiva, sa dodatkom pikantnog rozog bibera daje neočekivan akcent provokativne misterije.

Srednje note: Senzualni egzotični bijeli noćni lopoč poziva na zavođenje.

Okružen privlačnim buketom noćnog jasmina i crvene ruže, srce mirisa odiše tajnovitom strašću.

Bazne note: Kako se miris razvija, do izražaja dolazi mošus praline koji izaziva slatko iskušenje. Hipnotična suština srca pačulija i očaravajućeg drveta kakaa kombinovana je da izazove neodoljivu privlačnost.

Pomiješaj ih za potpuno novi miris, potpuno novu tebe.

 

Eve Duet miris u Bosni i Hercegovini je u ponudi je već od kampanje 14/2017 koja počinje 28.09.2017.

Promotivna cijena mirisa: 29,90

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*