Jeste li spremni za najveću zabavu za mališane?

U oktobru budim dijete u sebi. Rođena sam 19og ovog mjeseca i s pravom mogu reći da sam dijete jeseni i da je ovo godišnje doba ono u kojem potpuno uživam…svim čulima.

Ljetne radosti su završene, odlaske na more i u toplije krajeve pamtit ćemo do iduće godine, ali zato postoje stvari kojima se radujemo s dolaskom kišnih i hladnijih dana. Više se okrećemo jedni drugima, koristimo priliku da se često viđamo sa dragim prijateljima, a samim tim i dječija graja se češće čuje iz naših toplih domova.

Ipak, postoji nešto čemu se posebno radujem ovog mjeseca, a to je Dječiji sajam. Na jednom mjestu toliko zabave i mališana, igre, pjesme, plesa, shoppinga po super povoljnim cijenama i sve to puna tri dana! Prošlogodišnje druženje prepričavamo i ove godine jer smo na sajmu bukvalno bile sva tri dana. Sjećam da je Ena tada bila najznatiželjnija pa je satima hodala od štanda do štanda dirajući svaku moguću stvar. Nisam joj uskraćivala radost istraživanja, a imamo sreću da su i tete za štandovima bile susretljive i ljubazne.

Ove godine spremna sam da doživim jedno potpuno novo iskustvo, obzirom da je godinu starija pa sam sigurna kako će mjesto pored bine gdje je muzika i ples, biti moja stalna “kota”. Ono što me posebno raduje jeste da se na sajmu, pored djece, najviše druže i odrasli jer je sajam koncipran tako da cijela porodica može uživati u programu.

Fascinantna činjenica na koju svi trebamo biti ponosni je ta, da je prošlogodišnji sajam tokom tri dana trajanja posjetilo 28 000 posjetitelja, što ga čini najvećim sajmom u zatvorenom prostoru u Bosni i Hercegovini. Dječiji sajam je postao prepoznatljiv i ukazao na potrebu za manifestacijama u glavnom gradu Bosne i Hercegovine na kojima djeca imaju priliku da uče, da se zabavljaju, da pokažu svoje talente i da se druže sa vršnjacima.

Ena i ja vas, drage mame, pozivamo da od 27.  do 29. oktobra budete dijelom najveće zabave za mališane i da se skupa družimo uz brojne igre, radionice, maštovite kutke, velike igraonice, maskote i animatore.

I ove godine ulaz na sajam je BESPLATAN. Program možete pogledati linku na https://www.djecjisajam.ba/index.php/hr/program-sajma

ČEKAMO VAS I RADUJEMO SE SUSRETU I DRUŽENJU! <3

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*