Pepetuška – lutka za sva vremena. Osvojite je!

Subotnje jutro uljepšala nam je dostava koja je stigla na kućna vrata. U personaliziranoj neodoljivoj vrećici “spavala” je najljepša lutkica koju smo do sada imali priliku vidjeti. Riječ je o Pepetuški – lutki koja je zaludjela djevojčice i mame širom regiona. Hand made lutka koju prave vrijedne ruke Maje Gerin i njenog tima, vrijedan je dio odrastanja naših mališana jer je Peptuška mnogo više od obične lutkice.

Ona ima poseban svijet u kojem se druži sa vašim djetetom. Prava je fashionistica i u njen ormar možete slagati najkreativnije odjevne komade. Maja i njen tim prave sve što zamislite. Ukoliko želite da Pepa ima odjeću kao i vaše dijete, želja će vam biti ispunjena.

Unikatne pepetuške rade se po želji pa joj tako možete odrediti boju kose, očiju, modni stil koji volite…Pored odjeće tu su i ostali modni dodaci poput torbica, nakita, a sjajna Pepa može imati i kućne ljubimce ako to poželite.

Kada Pepe krenu na spavanje tu su i  pidžame koje im možete obući kako bi snovi bili ugodni i bezbrižni. Ovim personaliziranim lutkicama opčinjene su, kako djevojčice tako i njihove mame, a najtraženije su i kada je riječ o poklonima. S ovim izborom greške nema.

Ovo je prilika da osvojite jednu Pepetušku po izboru.

Sve što treba da uradite jeste da:

Nagradna igra traje pet dana (do 2.11.2017. do 12h) kada ćemo proglasiti dobitnicu. Sretno!

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*