Cocopat Mara je više od torbe. Poklanjam je!

Mislim da ne postoji ona koja još uvijek nije čula za sjajne dame koje stoje iza brenda Cocopat. Mama Marijana i kćerka Patricija Kordić sa sestrama napravile su svoje carstvo torbi koje nesebično dijele sa svim damama u regionu ali i svijetu. Njihov trud, rad, posvećenost i kvalitet pronašli su put do svih obožavateljki ovog modnog dodatka. Svaka nova kolekcija čeka se s velikim nestrpljenjem, a nakon što je objave, torbe mame uzdahe i bude veliku želju da ih imamo apsolutno SVE u svojim ormarima.

Nova kolekcija nedavno je predstavljena na društvenim mrežama FB i IG, ali je stigla i na sva prodajna mjesta na kojima možete kupiti Cocopatice. Jedan od posljednjih modela je i ova Mara sa fotografije koja pruža mnogo više od obične torbe. Za sve one dame kojima treba bonus prostora i koje žele ponijeti sve neophodne sitnice koje im olakšavaju svakodnevnicu, Mara je najbolji i najlogičniji izbor.

Cocopat Mara ima tri mogućnosti za nošenje; kratke kaiševe, srednje za rame i jedan dugi kaiš koji možete prilagođavati u zavisnosti od potrebe i želje. Izrađena je od posebne “debele” visokokvalitetne eko kože. Izvana je glatka, a iznutra brušena što daje dodatni osjećaj “luksuza” pod prstima.

Moj favorit je ova u bakarnoj boji ali se radi još i u crnoj, tamno plavoj, zlatnoj, antracit sivoj, bordo, svijetlo plavoj, roze i bež boji. Zaista veliki izbor nijansi za svačiji ukus.

Na vrhu torbe nalazi se rajfešlus, a unutar torbe posotji neseser koji se može koristiti za sitnije stvari koje nosite sa sobom, a možete ga izvaditi i koristiti posebno (za make up). Obično u taj mali stavljam neke Enine sitnice, pa je super za sve mame koje ponekad ne žele nositi dječiji ruksak, a hoće da izgledaju moderno i da imaju sve na jednom mjestu.

Ono što je posebno krasi jeste i privjesak sa cvjetićima koji se može skidati (ja ga nisam skidala i ne planiram jer je presladak). Možete ga koristiti i kao privjesak za ključeve ili ga staviti na neku drugu torbu.

Jedno je sigurno…sa Cocopat Marom ne možete proći nezapaženo. Mene je osvojila na prvu, a vjerujem da će osvojiti i neku od vas koja je dobije.

KAKO DO MARE?

Ako želite da imate ovaj model Cocopat torbe (boju birate po želji) treba da:

  • Zapratite Instagram profil @enina.mama
  • Zapratite Instagram profil @cocopat
  • Na IG profilu @enina.mama ispod slike Cocopat Mare tagujete dvije prijateljice

NAGRADNA IGRA TRAJE 7 DANA ( do 13.11.2017.) DO 12h KADA ĆU, PUTEM RANDOMA, ODABRATI DOBITNICU!

Nagradna igra vrijedi samo za BiH, zbog procedure dostave u druge države.

SRETNO SVIMA! <3

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*