Uljepšajte odbrojavanje do praznika

Kako vam zvuči da svaki dan dobijete nešto novo od najkvalitetnijeg beauty brenda? Svaki dan mjeseca decembra po jedno iznenađenje? Meni djeluje nestvarno.

Kako bi snove pretvorili u stvarnost, iz L’Occitane tvornice ljepote su se pobrinuli da naprave nešto što će zasigurno obradovati svaku damu. Na prvi pogled djeluje kao luksuzna knjiga o historijatu brenda ali kada odvežete crvenu vrpcu shvatite da vas unutra čeka prava praznična čarolija. Prekrasni crtež koji na najbolji način oslikava adventsku magiju u sebi krije 24 proizvoda – svaki dan otkrivate po jedan.

Kako ne spadam u onu grupu dama koje bi istog trenutka otvorile svaki “prozorčić” iznenađenja, razmišljala sam da kalendar ostavim neko vrijeme neotpakovan i tako što duže uživam u bajkovitom vizualu i neizvjesnosti šta se tačno nalazi unutra. Ipak, odlučila sam igrati prema pravilima i svaki dan otkriti po jedno iznenađenje. U tome je i draž -produžiti osjećaj praznika i darivanja tokom cijelog mjeseca. Iako se na poleđini pakovanja nalaze opisi proizvoda, nikad ne možete biti sigurni šta vas baš taj dan očekuje u novoj “ladici”.

L’Occitane advent kalendar savršen je ukoliko želite obradovati nekoga u porodici ili dragog prijatelja jer ima izuzetno veliku vrijednost; od samog pakovanja, do ideje, koncepta i proizvoda koji se nalaze u njemu. Ako ste neko ko uživa u ritualima darivanja, bilo da primate ili poklanjate, onda je ovaj dar ono što će ispuniti sva vaša očekivanja. Nesvakidašnje, kreativno, estetski perfektno i sadržajno ispunjeno toliko da osvoji sva vaša čula. Čista desetka!

    1 COMMENT

  • Dalia listopad 24, 2018 Reply

    Mi sami izrađujemo božićne ukrase i adventski vjenčić. Trenutno u Pevecu su povoljne cijene materijala i alata za izradu dekora, pa možeš isprobat na https://ekatalog.hr/pevec-katalog/

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*