Sa malom crnom nema greške

Planove za svaku vrstu slavlja pravim mnogo ranije osim za Novu godinu. 10ak dana je do najluđe noći, a još uvijek nisam odlučila gdje ću dočekati prvi dan godine koja će uskoro biti ispred nas. Kako god, važno je da znam s kim ću biti i šta ću odjenuti (vječna briga svake od nas).

Nisam jedna od onih koja preferira mnogo svečane haljine jer se u njima ne osjećam mnogo udobno i uvijek imam dojam da mi nešto smeta. Obzirom da je novogodišnja noć ona u kojoj se trebamo osjećati nesputano, spremni za ples do ranih jutarnjih sati, vrlo mi je bitno da obučem ono u čemu neću poželjeti da se nakon ponoći presvučem u helanke i široku duskericu.

Ovu sjajnu crnu haljinu nedavno sam dobila iz Avona, koji mi je inače sinonim za preparativnu i dekorativnu kozmetiku, a haljina je dokaz kako su i sa odjevnim komadima jednako kvalitetni. Uska, jednostavnog kroja, rađena od rastezljivog materijala koji se prilagođava svakom obliku tijela, dovoljno duga da ne morate misliti da li izgledate kao tinejdžerka i naramenice koje joj daju dozu ekstravagancije…baš po mojoj mjeri.

Jednostavnost ovakvog modela najviše volim ukrasiti detaljima, a kombinacija crne i zlatne je nepogrešiv izbor. Zlatna torbica koja jednim potezom dlana može postati i crna, dovoljno je velika da u nju mogu stati svi detalji; od novčanika, ključeva, šminke, mobitela…Dimenzija koja mi lično najviše odgovara jer u male clutch ne stane skoro ništa osim ključeva, a velike opet nisu dovoljno elegantne za NY outfit.

Još jedna odlična stvar koju možete pronaći u aktuelnom Avon katalogu je svečani nakit. Moj izbor bila je kombinacija crne i zlatne, a predivni komplet (zlatna narukvica sa crnom vrpcom, prsten i dva para naušnica) perfektno se uklapaju u kombinaciju. Tu je i srebrni komplet u slučaju da neko nije ljubitelj zlata.

Pored modne kombinacije pobrinula sam se i za mirisne darove, pa sam odabrala Avon Today setove za nju i njega koji su idealan izbor kao poklon pod jeklu jer sadrže neodoljivi parfem, kupku, aftershave i body lotion. Mirisne darove ćete uskoro moći osvojiti i na mom Instagram profilu.

Iako najviše pažnje obraćamo na izbor odjeće, obuće, nakita i šminke vjerujem da ćete se složiti da je u novogodišnju noć najvažnije ponijeti dovoljno širok osmijeh, mnogo ljubavi i najiskrenijih želja za najmilije.

 

    1 COMMENT

  • Luna listopad 22, 2018 Reply

    Divno! Ja sam svoju torbicu sama napravila od stare crne haljinice! Alat sam nabavila u BauWeltu, imaju odličnu i povoljnu ponudu alata, ako se ikada odlučiš sama nešto napravit posjeti dućane “uradi sam” koncepta, možeš prije pogledati ponudu ovdje https://ekatalog.hr/bauwelt-katalog/

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*