INSTA INSPO: Tamara Ćosić @lepasvakidan

Ne…ona nije lepa svaki dan…ona je @prelepasvaki dan. Kada uđete na insta profil ove dame primjetit ćete kako vam se osmijeh razvukao od uha do uha jer je Tamara na svakoj slici širooooko nasmijana (kako i ne bi bila kad ima zube kao za reklamu). Ona je dnevna doza pozitivizma jer zrači nevjerovatnom energijom i šarmom. Pored toga što izgleda besprijekorno i što opravdava svoje IG ime ona NE OBRAĐUJE slike. Da…za nepovjerovati! U svijetu gdje je nezamislivo objaviti fotografiju bez editovanja u specijalnim programima i provlačenja kroz filtere ovaj podatak predstavlja pravo iznenađenje. Pored toga što je sinonim za osmijeh, Tamara je jedna od najutjecajnijih instagramerki/influenserki u Srbiji, a njeni pratioci najviše vole njenu prirodnost i spontanost. Čitajte dalje jer ćete možda od Tamare usvojiti neke korisne IG savjete!

 • Koliko dugo si u Instagram svijetu?

– Blogerski nepunih godinu dana, privatno odavno 🙂

 • Koliko dnevno sati provodiš na IG?

-Za nekog kome Instagram predstavlja i posao, ne toliko mnogo 🙂 Često ulazim na po par sekundi, ali nisam od onih koji satima istražuju.

 • Tu si iz zabave ili imaš priliku za zaradu?

– Tu sam iz zabave i ogromne ljubavi, a zarada je došla kao posledica toga.

 • Fokus stavljaš na modu, ljepotu ili generalno lifestyle?

– Lepotu i lifestyle sa željom da žene podstaknem da budu lepe svakog dana – ne radi lepote kao takve nego onog dobrog osećaja koji čini da smo spremni na sve izazove.

 • Fotke na feed ili story opcija…šta ti je draže?

– Oba, zavisi za šta. Na feed one koje želim da imam kao neki timeline života ili koristan savet. Na story nešto što malo bliže opisuje trenutak ili daje neku instant informaciju.

 • Paziš li na sklad feeda (boje, scenografija) ili objavljuješ sve?

– Objavljujem bukvalno šta mi se dopadne ili smatram važnim u tom trenutku postavljanja. Feed ne bih ni umela da ređam, čini mi se, nemam tu vrstu umetničke crte 🙂

 • Koliko fotki sedmično objaviš?

– Koliko zanimljivih stvari ima. Nekad se desi da objavim 10 ako sam na putovanju i ima puno toga lepog, a nekad ni 3.

 • Brendovi s kojima si do sad radila?

– Svi brendovi koje pominjem i volim od samog početka su na neki način tokom mog rada i postali saradnici jer su me prepoznali kao nekoga sa kim dele iste vrednosti. Neki od njih su: Loreal, Max Factor, Eucerin, Kerastase…

 • Postoje li neke mreže na kojima si još aktivna pored Instagrama?

– Samo You Tube. Na Facebook profil sam skroz zaboravila, fan stranicu ponekad koristim, a ostale nikad nisam ni skinula kao aplikaciju 😀

 • Fotke većinom radiš profi aparatom ili mobitelom?

– Isključivo telefonom.

 • Omiljena aplikacija za obradu slika?

– Sramota je i da kažem da osim onog što Instagram nudi za podešavanje filtera, nikad nisam ni koristila ni skinula čak nijednu. Ali planiram to da uradim i pozabavim se malo i time. Zapravo imam jednu – Aviary neki u kojoj umem da skinem neku tufnu ili fleku ali samo ako je dovoljno dobro pozicionirana da se to jednim klikom postigne.

 • Moto kojim se vodiš kada je riječ o Instagramu? 

– Budi ono što jesi, deli ono što voliš i što i tebi koristi, a oni koji se slažu sa time će doći i podržati to. Broj pratilaca i onih koji podržavaju to što se radi mora biti posledica kvalitetnog sadržaja koji ljudima daje neku vrednost.

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*