Sunnyland Unicorn party

Mjesecima prije Eninog četvrtog rođendana počeli smo temu oko toga šta će obilježiti veliku zabavu i koji će to lik biti glavna tema njene fešte. Minnie, Elza&Ana, Sofija, korkodili (i oni su jedno vrijeme bili u opciji) konačno smo pet dana zaredom svi u kući potvrdno klimali glavom na jednoroga.

I ove smo godine, kao i prošle, rođendansku zabavu odlučili praviti na mjestu gdje nam želje i snove pretvaraju u stvarnost. Na mjestu gdje je tim koji pobjeđuje i koji ne treba mijenjati…tim koji se brine da svaki detalj ima posebnu priču i da sve protekne u najboljem mogućem redu. Sigurna sam da znate da se radi o Sunnyland igraonici koju najčešće posjećujemo za vrijeme prohladnih dana i u kojoj se Ena najugodnije osjeća i najbolje zabavi.

Otvoreni za svaku vrstu dogovora, susretljivi, spremni na sugestije, na davanje izvrsnih prijedloga oko dekoracija, Sunnyland tete (kako ih mi odmilja zovemo) napravile su i ovog puta pravu malu Unicorn bajku.

Besprijekorno postavljeni i dekorisani stolovi za djecu u posebnoj prostoriji, do isto tako savršeno uređenog stola za odrasle, dočeka vas na samom ulazu u igraonu ali ono što definitivno plijeni pažnju jeste slatki sto koji je i najidealnija scenografija za instagramične fotografije. Odmjeren, bojama usklađen i fenomenalno dekorisan slatki sto upotpunila je i torta koja je premašila naša očekivanja.

Pretalentovana Milica Čorbo, dama koja stoji iz brenda Sweetempire, radi izvrsne torte u koje je utkano mnogo ljubavi i truda. Nisam trebalo mnogo da joj objašnjavam, osim lika i kombinacije boja koje želim, a ona uz pomoć svoje kreativne mašte našu rođendansku proslavu učinila najposebnijom ikad.

Kažu da slike govore više od riječi pa vam prenosim djelić atmosfere sa proslave Eninog 4. rođendana.

P.S. Ako ste jedna od onih mama čiji se veliki dan uskoro bliži, tople preporuke za Sunnyland i Sweetempire.

 

 

 

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*