Najvažniji period za jačanje imuniteta

Više od mjesec dana, koliko traje pandemija korona virusa, intenzivno tragamo za najboljim receptima za jačanje imuniteta. Upoznati sa činjenicom da virusi ne vole snažne i otporne organizme i da se obično “lijepe” za one oslabljenje, dovoljno je jaka da se okrenemo provjerenim i priznatim proizvodima i preparatima koji će nas zaštititi od bilo kakvih neželjenih simptoma.

Mi smo, pored osnovnih životnih namirnica, naručili i dovoljne doze preparata francuskog brenda Pediakid koje je Ena pila prošle godine za vrijeme zimskog perioda. Ovaj put smo birali multivitaminski sirup sa 22 vitamina i minerala obogaćen prebioticima ( mogu koristiti djeca od 6 mjeseci starosti) , Imunofort sirup na bazi ehinacee, acerole, propolisa, šipurka, mangana i bakra, bombone vitamin C, sa ekstraktom acerole i bombone za imunitet, sa ekstraktom ehinacece, propolisom, gelee royalom, vitaminom B6, B12, vitaminom C i bakrom.

Ono što je bitno za napomenuti, a što me dosta mama i pita jeste da proizvodi nemaju želatin životinjskog porijekla već prirodni pektin. Ne sadrže gluten ni laktozu i sadrže prirodne zaslađivače. Kada je riječ o gumenim bombonama vrloooo su ukusne, a u svom sastavu imaju sve potrebne vitamine za vaše dijete.

S obzirom da smo svi u kućnoj izolaciji Pediakid proizvode možete naručiti i putem FB stranice https://www.facebook.com/PEDIAKID-sirupi-za-djecu-247936982320876 ali i u Kana Healty marketu https://kanamarket.com/

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*