VRHUNSKA EON ZABAVA ZA CIJELU PORODICU

Ne tako davno pisala sam priču o našem novom televizijskom doživljaju od trenutka kada smo uveli EON TV. Iskustvo kada svoj TV “zamijenite” opcijom smart televizora neopisivo je, naročito iz perspektive onih najmlađih, koji omiljene YouTube likove mogu gledati na velikom ekranu.

Ovih dana otišli smo korak dalje pa smo, s obzirom na nove EON pogodnosti, testirali i novu EON personalizaciju koja nudi niz nevjerovatnih mogućnosti. Ako kažem da zabava u našoj kući ne jenjava pune dvije sedmice, jasno će vam biti kakve sve mogućnosti novi EON nudi.

Izbor avatara za Eninu mamu

Zabava za cijelu porodicu počinje izborom profilne fotografije koja se u našoj kući za sve članove mijenja na dnevnoj osnovi. Ena ima izvrsnu moć ubjeđivanja zašto baš neki avatar opisuje mamu ili tatu.

Ubjedljivo najveća olakšica u cijeloj priči jeste ta da od sada svako od ukućana ima svoj lični EON profil, a personalizacija nam nudi mogućnost preporuke sadržaja kojeg najviše volimo, jer EON „prati“ ono što gledamo. Na taj način nam se “servira” sadržaj shodno našim interesovanjima, tačnije prema onome što najviše gledamo. Mi smo otvorili 3 EON profila, a možemo ih imati 5, što će biti super stvar kada nam se porodica proširi.

Sada smo na tri profila dok ne dođe novi član porodice

Ja svoj omiljeni sadržaj gledam na svim raspoloživim uređajima (TV, tablet, laptop, mobitel), na svijetloj ili tamnoj pozadini (još jedna nova opcija koju EON nudi). S obzirom da nemam mnogo vremena da pretražujem po kanalima i tražim ono što me zanima, prvo sam prilagodila sadržaj svog profila i omiljene serije kao i primamljive filmske naslove iz Video kluba, stavila u favorite. Nakon toga sam pregledala sav sadržaj EON Kids-a koji je Enu oduševio.

Eon KIDS je cjelodnevna zabava za mališane

Sjajna stvar kod kreiranja dječijeg profila jeste da unosom djetetove dobi dobijete sadržaj oko kojeg ne morate brinuti jer je sve prilagođeno tom uzrastu. Pretraga po omiljenim likovima iz crtanih filmova Eni je najdraža opcija, pa samo sada u fazi gledanja svih epizoda Malog kraljevstva Bena i Holly. U video klubu EON Kids-a mnogo je filmskih, serijskih i crtanih naslova koje u svakom trenutku gledanja možete pauzirati i nastaviti sa gledanjem nakon ručka ili pauze.

Pored toga dostupne su i kategorije: ‘Propušteno za tebe’ i ‘Naslovi za tebe’, a uskoro se stiže i nova opcija: ‘Sada za tebe’.

I ne…nije potrebno ništa specijalno za sve nabrojane opcije. Dovoljno je da imate samo neki od EON paketa jer je EON personalizacija dostupna svim EON korisnicima.

    1 COMMENT

  • S EON-om samo losa i negativna iskustva. Dok nismo uveli EON sve je radilo kako treba, otkako imamo EON, non stop prekida sa radom, vise ga nema nego sto ima, internet katastrofa, pored rutera nemam signala, zvali, zalili se, nikome nista. A pri tome da napomenem da imamo najveci paket, rekla bih npr da se zove trio grande premium ili tako nesto…

what do you think?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*